Crònica del dia de Juana María Condesa Lluch

misa en Balmes 2014Avui, 16 de Gener, ha estat el dia de la fundadora de les religioses Esclaves de Maria Immaculada, Juana María Condesa Lluch. Una dona pionera, constant i convençuda amb un propòsit digne: ajudar els més desfavorits de la seua època, les dones obreres.

Fa ja 98 anys de la seua mort, tot i que la seua presència continua als nostres dies amb el mateix esperit i ganes de lluita; no tan sols al col·legi, sinó també a les missions que les germanes porten en favor dels més dèbils de la societat d’avui.

Com és ja costum, l’alumnat de l’últim any d’etapa (quart d’ESO i segon de Batxillerat) hem anat a l’antic carrer Balmes on hem celebrat una missa en el seu honor. En aquesta homilia, sempre emotiva, el mossèn ha centrat el seu discurs en el llarg i dur camí de la santedat, però al mateix temps reconfortant i com a via de felicitat que va agafar la beata, remarcant amb un ampli sentiment d’esperança que tots com a fills de Déu podrem seguir els passos de Juana María si ens ho proposem.

Per a la gran majoria de nosaltres, aquest serà l’últim any, i amb molt de pesar no tornarem al col·legi més que per alguna visita puntual i farem camí cap a la universitat i la irremeiable maduresa, tot i que a la nostra ment sempre portarem els valors inculcats pels nostres mestres i l’exemple de la fundadora de les religioses del nostre col·legi: la beata Joana Maria Condesa Lluch.

Clara Albors Gómez, 2n de batxillerat

Balmes, Día Fundadora 2014Balmes, Día Fundadora 2014

Centro colaborador UCV

Empresas colaboradoras FCT

Compucenter
Dynos - TIC Soluciones
Doctor PC
APP C/ Cuenca
Grim Sistemas
Fundación Hospitales NISA
Gallego Telecomunicaciones
RAMDAC Informática
Hospital General Universitario
Optimiza Tecnología
CIPF: Centro de Investigación
APP C/ Quart
Ayuntamiento de Alboraya
excelencia +400